Kies jouw SPF en Cleanser Duo

Wat is jouw perfecte SPF-formule?

Jouw keuze uit Dynamic Resurfacing Day Cream SPF30 of Pro-Collagen Marine Cream SPF30 voor slechts €17,50 inclusief verzendkosten!

& voor maar €5 extra, upgrade naar een SPF en Cleanser Duo slechts €22,50 inclusief verzendkosten!

Gebruik code: ELEMISSPF in jouw winkelwagen.

De kracht van SPF

Bescherming tegen de zon is essentieel voor het behoud van een gezonde teint. Bescherm je huid tegen schadelijke stralen met deze SPF doordrenkte favorieten.

De sleutel tot een jeugdig ogende huid is elke dag SPF dragen. We hebben een collectie ultralichte formules ontwikkeld die aanvoelen als vochtinbrengende crèmes, met toegevoegde UVA/UVB-breedspectrumbescherming.

Ontdek de beste optie voor jouw huid!

KIES JOUW SPF

Wil je upgraden?

Voeg een bijpassende reiniger toe aan je SPF voor slechts €5!

HOE TE GEBRUIKEN?

Stap 1: Reinig

Gebruik Dynamic Resurfacing Facial Wash elke ochtend en avond. Meng een hoeveelheid ter grootte van een erwt in de handpalmen met een beetje warm water en masseer zachtjes over het gezicht, de hals en het decolleté met lichte cirkelvormige massagebewegingen. Spoel af en dep het gezicht droog met een schone handdoek.

Stap 2: Bescherm

Breng Dynamic Resurfacing Day Cream SPF 30 elke ochtend na het reinigen aan. Verwarm een hoeveelheid ter grootte van een erwt in de handpalmen en verdeel over het gezicht, de hals en het decolleté.

KOOP NU

HOE TE GEBRUIKEN?

Stap 1: Reinig

Gebruik Pro-Collagen Energizing Marine Cleanser elke ochtend en avond. Masseer een hoeveelheid ter grootte van een erwt met de vingertoppen in de vochtige huid. Voeg warm water toe om schuim te creëren. Afspoelen.

Stap 2: Bescherm

Gebruik Pro-Collagen Marine Cream SPF 30 elke ochtend na het reinigen. Verwarm een hoeveelheid ter grootte van een erwt tussen de handpalmen. Voorzichtig met opwaartse bewegingen over gezicht, hals en decolleté strijken.

KOOP NU

ONTDEK DE
PRO-COLLAGEN COLLECTIE

ONTDEK DE
DYNAMIC RESURFACING COLLECTIE