20% korting op Hyaluronic Acid

Ontdek Hyaluronzuur

Je ontvangt nu 20% korting op geselecteerde producten met hyaluronzuur!

Gebruik de code: BESPAAR20

ONTDEK ONZE HYALURONZUUR PRODUCTEN

20% Korting!

Als de seizoenen veranderen, doet de huid dat ook. Verander daarom je zomerroutine en voeg producten met hayaluronzuur toe om de huid gehydrateerd te houden in de herfstkou.


Gebruik code: BESPAAR20

WAT DOET HET?

Hyaluronzuur wordt van nature geproduceerd in de dermislaag van de huid, en is essentieel voor het behoud van de hydratatie van de huid, de ondersteuning van collageen en elastine, en geeft de huid haar volheid en soepelheid.  


Als onderdeel van het verouderingsproces begint de productie van hyaluronzuur af te nemen, waardoor de huid steeds droger aanvoelt en zichtbaar minder vol en vol is, met tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels. Vaak zien we deze afname van hyaluronzuur al vanaf onze 20e, waarbij de tekenen van uitdroging merkbaar zijn in een ongelijkmatige huidtextuur, dofheid en irritatie. Het aanvullen van dit ingrediënt is dus van vitaal belang voor een frisse, jeugdige, veerkrachtige huid. 

Hyaluronzuur FAQs

- Is hyaluronzuur veilig om te gebruiken?
Ja, hyaluronzuur wordt over het algemeen goed verdragen door de meeste huidtinten en wordt beschouwd als een veilig ingrediënt.

- Welke producten bevatten hyaluronzuur?
Hyaluronzuur is vaak te vinden in essences, serums, vochtinbrengende crèmes en supplementen.

- Kan ik Hyaluronzuur elke dag gebruiken?
Ja, Hyaluronzuur kan veilig elke dag gebruikt worden.

- Kan ik Hyaluronzuur gebruiken met Retinol, Niacinamide of Vitamine C?
Ja, Hyaluronzuur kan worden gecombineerd met de meeste andere huidverzorgingsproducten, inclusief deze populaire ingrediënten. Wij raden aan om producten met hyaluronzuur te combineren met formules die deze ingrediënten bevatten.

- Is hyaluronzuur goed voor puistjes?
Ja, zelfs bij acne en puistjes is het belangrijk dat de huid haar vochtgehalte op peil houdt, vooral omdat dit de genezing kan bevorderen en het risico op littekens kan verminderen. Dit is vooral effectief in een formule op waterbasis, zoals het vaak voorkomt, omdat mensen met een acne/onzuivere huid producten op oliebasis moeten beperken, maar toch de hydratatie van de huid op peil moeten houden.