New Products

Begin je reis naar welzijn van je huid

Ontdek jouw nieuwe favoriete huidproducten voor een heldere, rustige en gehydrateerde huid. Maak kennis met onze nieuwe Skin Wellness en Supersize Sets en upgrade jouw huidverzorgingsroutine vandaag nog!

SKIN WELLNESS COLLECTIE

Ervaar de ultieme reset van je huid met deze exclusieve collectie voedende, stralende essentiële producten. Deze vijfdelige collectie bevat best verkopende favorieten, plantaardige helden en een NIEUWE ster voor de nacht. Dit is alles wat je nodig hebt om het nieuwe jaar in te stappen met een prachtige, gezond ogende gloed.


KOOP NU

KALMEER EN HYDRATEER COLLECTIE

Ga de strijd aan tegen uitdroging, fijne lijntjes en rimpels met deze intens hydraterende Pro-Collageen routine. Deze limited edition collectie bevat alles wat je nodig heeft voor reiniging en hydratatie, en laat jouw huid er fris en stralend uitzien.


KOOP NU

DIEPREINIGEND GEZICHTSTRIO

Ontdek je perfecte masker met deze limited edition driedelige collectie. Dit trio van resultaatgerichte maskers is de ultieme behandeling voor een thuis-spa en biedt een oplossing voor elk huidprobleem zonder daarvoor naar de spa te hoeven gaan.


KOOP NU
Ontdek nu onze Supersized Duo's!

Supersize huidverzorging

Begrijp jouw huid om je gezondste samenstelling ooit te bereiken. Je huid zal verslaafd raken aan de wellness, dus waarom zou je niet besparen op je favoriete behandelingen?

Ontdek nu onze Supersized Duo's!

KALMERENDE REINIGING & TONER

Maak van 2022 het jaar van een schone, zachte en gekalmeerde huid met dit exclusieve duo. Dit iconische duo bevat supersizes van een bestselling smeltende reiniger en een must-have kalmerende toner, en is alles wat je nodig hebt om een zuivere, perfecte huid te onthullen.


KOOP NU

ENERGIEKE REINIGING & TONIC

Reset jouw huid na een seizoen vol festiviteiten met dit exclusieve supersize duo. Deze anti-ageing cleanser en verfrissende toner zorgen er samen voor dat jouw huid er op haar best uitziet en zich op haar best voelt, klaar voor wat het nieuwe jaar ook in petto heeft.


KOOP NU

VERHELDERENDE REINIGING & TONIC

Nooit een saai moment met dit exclusieve supersize duo. Met een huidverfijnende cleanser en een toner die de huid in balans brengt, zorgt dit paar zuiverende duo ervoor dat de huid er glad, zacht en stralend uitziet in slechts twee stappen.


KOOP NU