faqs

HOE WERKT DE DOORVERWIJSREGELING?

U kunt uw vrienden als volgt doorverwijzen om een tegoed voor uw volgende aankoop te ontvangen:

Ga hier naar uw speciale doorverwijspagina en log in op uw account.

Klik op een van de socialmediapictogrammen om uw unieke code met uw vriend(in) te delen.

Uw vriend(in) moet een bestelling plaatsen van €50 om zijn/haar doorverwijstegoed van €15 te ontvangen en in te wisselen.

Krediet is niet inwisselbaar voor geld.

Zodra uw vriend(in) zijn/haar bestelling voltooid heeft, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat uw tegoed op uw account staat en klaar is om te worden besteed.

Als alternatief kan uw vriend(in) uw unieke code invoeren in het winkelmandje waar hem/haar wordt gevraagd in te loggen om te verifiëren dat hij/zij een nieuwe klant is. Zodra hij/zij zijn/haar account aangemaakt heeft en aan de speciale vereisten voldoet die nodig zijn om te profiteren van de aanbieding, kan hij/zij doorgaan met afrekenen.


HOE KAN IK ZIEN HOEVEEL VRIENDEN IK HEB DOORVERWEZEN EN HOEVEEL TEGOED IK HEB?

Bovenaan uw account tonen we u zowel het aantal mensen dat u heeft doorverwezen als het bedrag dat u via de doorverwijsregeling heeft verdiend. Daarnaast is dezelfde informatie op uw doorverwijspagina te zien.


HOELANG DUURT HET VOORDAT IK MIJN VERDIENDE DOORVERWIJSTEGOED ONTVANG?

U ontvangt het tegoed binnen 24 uur na de verzenddatum van de bestelling van uw vriend(in).


WANNEER VERLOOPT MIJN TOEGEKENDE TEGOED?

Alle toegekende tegoeden die u ontvangt, verlopen na 12 maanden.


ONTVANG IK E-MAILS MET BETREKKING TOT DE DOORVERWIJSREGELING?

Indien u tegoed toegekend krijgt, ontvangt u een e-mail waarin staat hoeveel tegoed u verdiend heeft.


KRIJG IK OOK TEGOED ALS MIJN VRIEND(IN) ZICH MET EEN ANDER E-MAILADRES AANMELDT?

Zolang uw vriend(in) zich aanmeldt voor een account met de doorverwijslink of met uw unieke code, krijgt u een doorverwijstegoed. Het e-mailadres dat u heeft gebruikt om u aan te melden, hoeft niet hetzelfde te zijn als het e-mailadres waarnaar u de doorverwijsuitnodiging heeft gestuurd.

Als uw vriend(in) meerdere doorverwijzingen van meerdere afzenders ontvangt, krijgt alleen de afzender van de doorverwijslink die bij het aanmaken van zijn/haar account gebruikt is, een tegoed toegekend.


KAN MIJN VRIEND(IN) DE DOORVERWIJSREGELING OOK NOG GEBRUIKEN ALS HIJ/ZIJ VOORHEEN AL EENS IETS BIJ ELEMIS GEKOCHT HEEFT?

De doorverwijsregeling is alleen voor nieuwe klanten. Als hij/zij echter al een account heeft, maar nog niet eerder iets bij Elemis gekocht heeft, kan hij/zij nog steeds van de regeling profiteren door uw doorverwijslink te gebruiken.