faqs

HOE WERKT DE DOORVERWIJSREGELING?

U kunt uw vrienden als volgt doorverwijzen om een tegoed voor uw volgende aankoop te ontvangen:

Ga hier naar uw speciale doorverwijspagina en log in op uw account.

Klik op een van de socialmediapictogrammen om uw unieke code met uw vriend(in) te delen.

Uw vriend(in) moet £ 25,- besteden om zijn/haar doorverwijstegoed van £ 5,- in te wisselen

Zodra uw vriend(in) zijn/haar bestelling voltooid heeft, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat uw tegoed op uw account staat en klaar is om te worden besteed.

Als alternatief kan uw vriend(in) uw unieke code invoeren in het winkelmandje waar hem/haar wordt gevraagd in te loggen om te verifiëren dat hij/zij een nieuwe klant is. Zodra hij/zij zijn/haar account aangemaakt heeft en aan de speciale vereisten voldoet die nodig zijn om te profiteren van de aanbieding, kan hij/zij doorgaan met afrekenen.


HOE KAN IK ZIEN HOEVEEL VRIENDEN IK HEB DOORVERWEZEN EN HOEVEEL TEGOED IK HEB?

Bovenaan uw account tonen we u zowel het aantal mensen dat u heeft doorverwezen als het bedrag dat u via de doorverwijsregeling heeft verdiend. Daarnaast is dezelfde informatie op uw doorverwijspagina te zien.


HOELANG DUURT HET VOORDAT IK MIJN VERDIENDE DOORVERWIJSTEGOED ONTVANG?

U ontvangt het tegoed binnen 24 uur na de verzenddatum van de bestelling van uw vriend(in).


WANNEER VERLOOPT MIJN TOEGEKENDE TEGOED?

Alle toegekende tegoeden die u ontvangt, verlopen na 12 maanden.


ONTVANG IK E-MAILS MET BETREKKING TOT DE DOORVERWIJSREGELING?

Indien u tegoed toegekend krijgt, ontvangt u een e-mail waarin staat hoeveel tegoed u verdiend heeft.


KRIJG IK OOK TEGOED ALS MIJN VRIEND(IN) ZICH MET EEN ANDER E-MAILADRES AANMELDT?

Zolang uw vriend(in) zich aanmeldt voor een account met de doorverwijslink of met uw unieke code, krijgt u een doorverwijstegoed. Het e-mailadres dat u heeft gebruikt om u aan te melden, hoeft niet hetzelfde te zijn als het e-mailadres waarnaar u de doorverwijsuitnodiging heeft gestuurd.

Als uw vriend(in) meerdere doorverwijzingen van meerdere afzenders ontvangt, krijgt alleen de afzender van de doorverwijslink die bij het aanmaken van zijn/haar account gebruikt is, een tegoed toegekend.


KAN MIJN VRIEND(IN) DE DOORVERWIJSREGELING OOK NOG GEBRUIKEN ALS HIJ/ZIJ VOORHEEN AL EENS IETS BIJ ELEMIS GEKOCHT HEEFT?

De doorverwijsregeling is alleen voor nieuwe klanten. Als hij/zij echter al een account heeft, maar nog niet eerder iets bij Elemis gekocht heeft, kan hij/zij nog steeds van de regeling profiteren door uw doorverwijslink te gebruiken.