Philanthropy

Filantropie

ELEMIS werkt samen met belangrijke goede doelen die onze sociale en milieuverplichtingen nakomen, via belangrijke partnerschappen, mentorschap, vrijwilligerswerk en doorlopende donaties Onze filantropie richt zich op sociale en milieugerelateerde doelen.

De Prince's Trust UK

We zijn vereerd dat we begunstiger zijn geworden van de Prince's Trust, die kansarme jongeren ondersteunt bij het vinden van een baan en bij het financieren van onderwijs dat hun kansen op werk vergroot.

De liefdadigheidsinstelling zet zich in voor jongeren tussen 11 en 30 jaar uit het hele Verenigd Koninkrijk en wij zijn echt geïnspireerd door het werk van de Trust, die tot nu toe al een miljoen jongeren heeft geholpen en er steeds meer ondersteunt.

Er is maar een kleine donatie nodig om een verschil te maken voor een jong leven; £55 kan een jongere een online sessie met een jeugdwerker geven om zijn vertrouwen, veerkracht en motivatie op te bouwen. 84 pond kan een werkloze jongere de kans geven om een online cursus te volgen, zodat hij zich weer bij zijn gemeenschap kan aansluiten en belangrijke vaardigheden voor de toekomst kan ontwikkelen. 1.500 pond kan een jongere helpen om de werkloosheid te boven te komen en werk te vinden - ervaren medewerkers en vrijwilligers kunnen inzetbaarheidsinhoud bieden, hen in contact brengen. Jongeren zijn onze toekomst. Doe mee. Maak een verschil

Look Good Feel Better

Look Good Feel Better is een internationale liefdadigheidsinstelling voor kanker. Zij weten hoe moeilijk het kan zijn om een kankerdiagnose te verwerken en de fysieke en emotionele bijwerkingen van de kankerbehandeling te beheersen.

Ze organiseren gratis workshops, zowel virtueel als in kankerzorgcentra en ziekenhuizen in het hele VK, om vrouwen, mannen en jonge volwassenen door deze tijd heen te helpen. Hun workshops worden geleid door getrainde vrijwilligers uit de schoonheidsindustrie en geven praktisch advies over veranderingen aan huid, wenkbrauwen, wimpers, haar, nagels en lichaamsvertrouwen.

Vrijwilligers uit de gezondheidsindustrie leiden ook welzijnsgerichte workshops over meditatie, ademhaling en lichte lichaamsbeweging om gevoelens van isolatie en angst te helpen verminderen.

The Eve Appeal

The Eve Appeal is de belangrijkste Britse nationale liefdadigheidsinstelling die onderzoek financiert naar en aandacht vraagt voor de vijf vormen van gynaecologische kanker - baarmoeder-, eierstok-, baarmoederhals-, vulval- en vaginale kanker.

Zij zijn opgericht om gynaecologische kankers te voorkomen en levens te redden door de financiering van baanbrekend onderzoek gericht op de ontwikkeling van effectieve methoden voor risicovoorspelling, eerdere opsporing en de ontwikkeling van screening voor alle vijf de gynaecologische kankers. Zij spelen een cruciale rol bij het verstrekken van startkapitaal, kernfinanciering van infrastructuur en projectfinanciering, naast het voeren van bewustmakingscampagnes. Het toonaangevende onderzoek dat zij financieren is ambitieus en uitdagend, maar hun visie is eenvoudig: Een toekomst waarin gynaecologische kanker tot het verleden behoort.

Ocean Network

Ocean Network is een gemeenschap die zich inzet voor de bescherming van onze oceanen, golven, stranden en wilde dieren. Ze zijn een grassroots beweging die is uitgegroeid tot een van de meest actieve en succesvolle milieu-organisaties in het Verenigd Koninkrijk.

Ocean Network vecht lang en hard om te beschermen waar we van houden en zal niet stoppen tot het volledig schoon, veilig en beschermd is voor iedereen, voor altijd. Hun prioriteit is het bestrijden van plastic vervuiling. Ten eerste helpen ze het probleem bij de bron te stoppen door de wegwerpcultuur van de samenleving op het gebied van plastic voor eenmalig gebruik aan te pakken. Zij willen het consumentengedrag en de industrienormen veranderen. Ten tweede ruimen zij de vervuiling van stranden en waterwegen op. Als een beweging van doeners organiseren zij meer strandreinigingen dan enige andere liefdadigheidsinstelling in het Verenigd Koninkrijk en zetten zij gemeenschappen aan tot actie! ELEMIS neemt regelmatig deel aan schoonmaakacties langs onze waterwegen in Londen, waarbij afval wordt opgehaald en zorgvuldig wordt opgeruimd.

Onze Duurzaamheidspijlers