Elemis skincare, bodycare

HET VERHAAL
VAN ELEMIS

Gedefinieerd door de natuur.
Aangedreven door de wetenschap.

ELEMIS IS ...

Het meest vooropstaande luxe Britse huidverzorgingsmerk.

Jouw huid, jouw lichaam en jouw welzijn vormen de kern van alles wat ELEMIS doet.

Elke BAANBREKENDE formule is een innovatieve samenkomst van wetenschap en natuur; zorgvuldig samengesteld door een toegewijd team van ontdekkingsreizigers, wetenschappers en huidverzorgingsdeskundigen.

Onze huidverzorgingsproducten zijn echt anders: van onze aandacht voor detail, baanbrekende formules en opmerkelijke RESULTATEN, tot de KRACHTIGE biologische stoffen van zowel' boven als onder 'het aardoppervlak' die we in onze producten verwerken.

De ETHOS VAN ELEMIS

DE KRACHT VAN DE

Wetenschap

Sinds onze oprichting is onze wetenschappelijke doelstelling het bieden van huid- en lichaamsverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit en werkzaamheid. Door superieure plantaardige ingrediënten en in het laboratorium vervaardigde ingrediënten zoals peptiden en anti-oxidanten te combineren, creëren we formules die zowel uitgebreid klinisch als door consumenten worden getest. We zijn toegewijd aan het leveren van producten die de huid zichtbaar vernieuwen en verbeteren, met werkelijk opmerkelijke resultaten.

Natuur

ELEMIS zet zich in om het wereldwijde ecosysteem te verkennen en gemeenschappen te ondersteunen. Onze plantaardige producten zijn afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Gekozen vanwege hun uniekheid, potentie, dynamische eigenschappen en werkzaamheid, mengen onze wetenschappers deze ingrediënten vakkundig met de hand om revolutionaire, geavanceerde formules te ontwikkelen.

" Alles begint met een IDEE. Vervolgens creëren we een VISIE. Omdat we volledig achter onze visie staan, kunnen we haar realiseren. We houden van leren, reizen, creëren, kennis delen en VOORUITGANG boeken. We staan nooit stil. "

SÉAN HARRINGTON
MEDE-OPRICHTER & CHIEF EXECUTIVE OFFICER
In 1989 had ondernemer, investeerder en mede-oprichter Linda Steiner de droom om een winkelassortiment te ontwikkelen 'zo dicht mogelijk bij de natuur' zonder kosten te besparen en in 1990 werd ELEMIS gelanceerd in Londen, Verenigd Koninkrijk. Medeoprichters Sean Harrington, Noella Gabriel en Oriele Frank sloten zich kort daarna aan en in 1996 ging Linda Steiner met pensioen, waarbij ze de leiderschap overdroeg aan het medeoprichtende trio dat de wereldwijde visie van ELEMIS als het Nr. 1 premium Britse huidverzorgingsmerk voortzet.