Ons Verhaal

Ons Verhaal

Jouw huid, jouw lichaam en jouw welzijn vormen de kern van alles wat ELEMIS doet. Elke baanbrekende formule is een innovatieve samenkomst van wetenschap en natuur; zorgvuldig samengesteld door een toegewijd team van ontdekkingsreizigers, wetenschappers en huidverzorgingsdeskundigen. Als innovatief en wereldwijd Brits huidverzorgingsmerk met meer dan 30 jaar expertise en beschikbaar in meer dan 45 landen, geloven wij in 'waarheid in schoonheid'.

Ons Verhaal


Waarheid in Schoonheid

1. Skin Wellness

Onze producten werken om de unieke microflora van jouw huid te beschermen en dagelijkse agressors te bestrijden, terwijl ze tegelijkertijd een gezonde zuurmantel bevorderen. 

2. Bewezen Resultaten

Elke nieuwe ELEMIS-formule wordt grondig getest om maximale werkzaamheid te garanderen, en onze krachtige actieve ingrediënten leveren klinisch bewezen resultaten op. We zijn toegewijd aan het leveren van resultaten die je kunt zien en voelen, zowel van binnen als van buiten.

Ontdek Pro-Collagen Marine Cream

3. Feel-Good Huidverzorging

Met een basis in aromatherapie, zijn onze producten zorgvuldig gemaakt met natuurlijke geuren en sublieme texturen. Onze benadering van huidverzorging is holistisch; wij geloven in de kracht van het prikkelen van alle zintuigen tijdens jouw reis naar huidwelzijn.

Ontdek Bestsellers

4. Transparente Innovatie

Al onze producten zijn ontwikkeld in onze ELEMIS Innovation Hub in Londen en vervaardigd in Engeland*, met de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Onze Belofte

ELEMIS: De Tijdlijn

1989 | ELEMIS is in Londen opgericht door ondernemer en investeerder Linda Steiner. Linda's visie was om een huidverzorgingslijn te creëren die zo dicht mogelijk bij de natuur staat. Ze werd vergezeld door het medeoprichtende trio Noella Gabriel, Sean Harrington en Oriele Frank, elk met een andere specialiteit, die het merk hebben ontwikkeld tot waar het nu is en actief betrokken blijven.

1994 | ELEMIS lanceert Spa & Retail aan boord van cruiseschepen en introduceert het merk bij een nieuw en goed bereisd publiek.

2001 | The House of ELEMIS, de belangrijkste dagspa van het merk, opent in het prestigieuze Mayfair in Londen.

2003 | Pro-Collagen Marine Cream lanceert, met zijn innovatieve gelcrèmetextuur die in slechts 14 dagen intens hydrateert en je er jonger uit laat zien.

2006 | ELEMIS vraagt een patent aan voor de Tri-Enzyme Technology, een unieke mix van 3 enzymen die helpen om de huid weer naar boven te halen zonder de delicate microflora van de huid in gevaar te brengen.

2008 | Noella Gabriel, Co-Founder en President, wint de CEW Achiever Award.

2013 | Sean Harrington, Co-Founder en CEO, wint de 2013 CEW Special Industry Award.2014 - ELEMIS wint de gewaardeerde CEW (Cosmetic Executive Women) Award voor Best British Brand.

2015 | Lancering van revolutionaire BIOTEC-behandelingen in ELEMIS-spa's, met professionele, krachtige actieve stoffen met bio-elektrische technologie voor geavanceerde resultaten.

2016 | De Superfood-collectie wordt gelanceerd, die de kracht van superfoods en prebiotica vol vitamines benut om de microflora van de huid in balans te brengen.

2018 | ELEMIS brengt uitbreiding in de VS in kaart met de opening van 600 ULTA Beauty-deuren.

2019 | ULTRA SMART Pro-Collagen, ELEMIS’ ultra-premium lijn wordt gelanceerd.

2019 | Oriele Frank, Co-Founder en UK Managing Director, wint de CEW Achiever Award.

2020 | De toonaangevende No Touch Facial wordt gelanceerd, die maximale resultaten biedt met minimale aanraking en strikte hygiëne- en veiligheidsprotocollen.

2020 | ELEMIS is door The Sunday Times Style in het VK uitgeroepen tot beste premium huidverzorgingsmerk.