Huidwetenschap voor het moderne leven

Huidwetenschap voor het moderne leven

Bescherm de huid tegen de effecten van blauw licht en de zichtbare tekenen van huidveroudering die door de dagelijkse stress sneller optreden.

Het moderne leven vraagt om moderne oplossingen

Begin uw ochtend met Pro-Collagen Morning Matrix - onze oplossing tegen vroegtijdige tekenen van digitale huidveroudering. Deze siliconenvrije hydraterende dagcrème tegen huidveroudering verbetert het gevoel van stevigheid en elasticiteit, en vermindert de zichtbare tekenen van spanning en vermoeidheid veroorzaakt door stressfactoren van vandaag de dag, zoals blauw licht.
KOOP NU

Het wachten is voorbij

De ultieme nieuwe huidbeschermer - onze Pro-collagen Morning Matrix. Met een krachtige combinatie van Padina Pavonica Ferment, Kurkuma Longa, Microalgen Mix en Japanse Artemisia Capillaris, beschermt de siliconenvrije formule de huid tegen stressfactoren van buitenaf voor een stevigere, jongere en jeugdig uitziende huid.

Beperkte voorraad - bestel nu!

KOOP NU
Hoe te gebruiken?

Hoe te gebruiken?

Elke ochtend aanbrengen na de dubbele reiniging.

Verwarm een hoeveelheid ter grootte van een erwt tussen de handpalmen. Zachtjes en met opwaartse bewegingen over het gezicht verdelen.

Voor het beste resultaat samen gebruiken met de Pro-Collagen Overnight Matrix.


Gebruik het samen met onze revolutionaire nachtcrème

Word wakker met een stevigere, gladdere huid met zichtbare veerkracht.

Met een krachtige mix van Padina Pavonica, Chlorella en Wilde Indigo Oligosacchariden creëert de revolutionaire formule van Pro-Collagen Overnight Matrix een beschermende matrix om het vocht vast te houden en werkt het de hele nacht door om het natuurlijke evenwicht van de gestreste huid te herstellen. Fijne lijntjes en rimpels worden aanzienlijk vervaagd, zodat de huid er 's ochtends jeugdig en stralend uitziet. Verfijn de huid en voltooi de routine in avond met de nieuwe Pro-Collagen Morning Matrix.

KOOP NU

Aanvullende producten

Krachtige Pro-Collagen Routine
Naarmate de huid ouder wordt, begint het de solide architectuur van zijn jeugd te verliezen - met dit in gedachten is Pro-Collagen collectie gemaakt. Ontdek onze Pro-Collagen producten.
Krachtige Pro-Collagen Routine

Pro-Collagen Cleansing Balm 100g

5.0 Stars 9 Reviews
€62,00

Pro-Collagen Marine Cream SPF 30 50ml

5.0 Stars 8 Reviews
€119,00

Pro-Collagen Rose Cleansing Balm 100g

5.0 Stars 12 Reviews
€62,00

De bekroonde Pro-Collagen routine

Ontdek de anti-aging-producten waar je van zult houden