Pro-Collagen Cleansing Balm

Pro-Collagen Cleansing Balm

Heaven In a Jar

Van insiders uit de industrie en huidverzorgingsexperts tot beauty-beginners, onze iconische Cleansing Balm is geliefd bij een groot aantal mensen omdat de unieke formule een dagelijkse reiniging verandert in een complete zintuiglijke ontsnapping.

WAT IS PRO-COLLAGEN?

Naarmate de huid ouder wordt, begint het de solide architectuur van zijn jeugd te verliezen - met dit in gedachten is Pro-Collagen gemaakt. Deze formules zijn ontwikkeld met ongelooflijke, ultra-hydraterende mariene actieve stoffen en de allernieuwste wetenschap, en zorgen voor intense, huidvergrotende hydratatie om lijntjes en rimpels glad te strijken. Wereldberoemd vanwege de hemelse texturen en surrealistische resultaten, ons bekroonde assortiment laat de huid er jonger dan ooit uitzien en aanvoelen.
ONTDEK DE PRO-COLLAGEN COLLECTIE

VORMVERANDERENDE HUIDVERZORGING


Als er één ding is waar onze bestverkopende reinigende balsems om bekend staan, is het hun veelzijdigheid en unieke vermogen om texturen te transformeren wanneer ze worden geactiveerd door lichaamswarmte of water, waardoor je wordt verwend met de ultieme reinigingservaring.


1.Voedt als reinigende balsem


2. Verwijdert gemakkelijk langdurige make-up en onzuiverheden als reinigingsolie


3. Voeg gewoon water toe om het in een hydraterende reinigingsmelk te veranderen

ONTDEK DE TRANSFORMATIEVE TEXTUUR

Jouw Pro-Collage Routine

Combineer onze reinigingsheld met onze bekroonde Pro Collagen Marine Cream en onze revolutionaire Pro Collagen Overnight Matrix voor de ultieme antiverouderingsroutine. Dit trio van Pro Collagen-favorieten laat je huid gehydrateerd, steviger en jeugdiger aanvoelen dan ooit.

ONTDEK MEER
Pro-Collagen Cleansing Balm

Hoe te gebruiken?

Gebruik dagelijks als reiniger of wekelijks als voedend gezichtsmasker.

Stap 1
Verwarm een hoeveelheid ter grootte van een erwt tussen de handpalmen en masseer vervolgens met lichte cirkelvormige massagebewegingen over gezicht, hals en decolleté.

Stap 2
Bevochtig de vingertoppen en ga door met masseren. Verwijder met een warme, vochtige reinigingsdoek.

Stap 3
Voor een intensief voedende behandeling een ruime hoeveelheid aanbrengen en 10 minuten laten inwerken, alvorens voorzichtig weg te vegen. Verwijder met een warme reinigingsdoek en spetter met koud water om de poriën weer te sluiten.

WELKE IS JOUW FAVORIET?