Pro-Collagen Rose Cleansing Balm

Pro-Collagen Rose Cleansing Balm

Onze nr. 1 best verkochte reiniger, nu doordrenkt met een delicaat en rustgevend extract van Engelse rozenoliën, is perfect voor de gevoelige huid.

Een 3-in-1 smeltende reiniger lost gemakkelijk make-up en dagelijks vuil op voor een baby-zachte huid.

WAT IS PRO-COLLAGEN?

Naarmate de huid ouder wordt, begint het de solide architectuur van zijn jeugd te verliezen - met dit in gedachten is Pro-Collagen gemaakt. Deze formules zijn ontwikkeld met ongelooflijke, ultra-hydraterende mariene actieve stoffen en de allernieuwste wetenschap, en zorgen voor intense, huidvergrotende hydratatie om lijntjes en rimpels glad te strijken. Wereldberoemd vanwege de hemelse texturen en surrealistische resultaten, ons bekroonde assortiment laat de huid er jonger dan ooit uitzien en aanvoelen.
ontdek de Pro-Collagen collectie

Vormveranderende huidverzorging


Als er één ding is waar onze bestverkopende reinigende balsems om bekend staan, is het hun veelzijdigheid en unieke vermogen om texturen te transformeren wanneer ze worden geactiveerd door lichaamswarmte of water, waardoor je wordt verwend met de ultieme reinigingservaring.


1. Voedt als reinigende balsem


2. Verwijdert gemakkelijk langdurige make-up en onzuiverheden als reinigingsolie


3. Voeg gewoon water toe om het in een hydraterende reinigingsmelk te veranderen

ONTDEK DE TRANSFORMATIEVE TEXTUUR

Een dubbele reiniging om te kalmeren

Ontdek een diep schone en uiterst kalme teint met de combinatie van de Pro-Collagen Cleansing Balm en de Dynamic Resurfacing Facial wash.

ONTDEK MEER
Pro-Collagen Rose Cleansing Balm

Hoe te gebruiken?

Gebruik dagelijks als reiniger of wekelijks als voedend gezichtsmasker.

Stap 1
Verwarm een hoeveelheid ter grootte van een erwt tussen de handpalmen en masseer vervolgens met lichte cirkelvormige massagebewegingen over gezicht, hals en decolleté.

Stap 2
Bevochtig de vingertoppen en ga door met masseren. Verwijder met een warme, vochtige reinigingsdoek.

Stap 3
Voor een intensief voedende behandeling een ruime hoeveelheid aanbrengen en 10 minuten laten inwerken, alvorens voorzichtig weg te vegen. Verwijder met een warme reinigingsdoek en spetter met koud water om de poriën weer te sluiten.

Welke is jouw favoriet?