Pro-Collagen Water Mint Cleansing Balm

Pro-Collagen Water Mint Cleansing Balm

Onze bestverkopende reiniger die gemakkelijk make-up en dagelijkse onzuiverheden verwijdert, nu in een beperkte oplage, aromatisch geïnspireerd op de zee.

VAN TEXTUUR VERWISSELENDE HUIDVERZORGING


Als er één ding is waar onze bestverkopende reinigende balsems om bekend staan, is het hun veelzijdigheid en unieke vermogen om texturen te transformeren wanneer ze worden geactiveerd door lichaamswarmte of water, waardoor je wordt verwend met de ultieme reinigingservaring.


1. Voedt als een reinigende balsem

2. Verwijdert gemakkelijk langdurige make-up en onzuiverheden als reinigingsolie

3. Voeg gewoon water toe om het in een hydraterende reinigingsmelk te veranderen

ONTDEK DE TRANSFORMATIEVE TEXTUUR

Ingrediënt: Water Mint

Onze NIEUWE limited edition Pro-Collagen Water Mint Cleansing Balm is doordrenkt met je raadt het al Water Mint. De aromatische bladeren van deze verfrissende plant staan bekend om hun muntachtige fruitgeur en ultra verfrissende eigenschappen

KOOP NU
Pro-Collagen Cleansing Balm

HOE TE GEBRUIKEN?

Gebruik dagelijks als reiniger of wekelijks als voedend gezichtsmasker.

Stap 1
Verwarm een hoeveelheid ter grootte van een erwt tussen de handpalmen en masseer vervolgens met lichte cirkelvormige massagebewegingen over gezicht, hals en decolleté.

Stap 2
Bevochtig de vingertoppen en ga door met masseren. Verwijder met een warme, vochtige reinigingsdoek

Stap 3
Bevochtig de vingertoppen en ga door met masseren. Verwijderen met een warme, vochtige reinigingsdoek Voor een intensieve voedende behandeling, royaal aanbrengen en 10 minuten laten inwerken, alvorens voorzichtig weg te vegen. Verwijder met een warme reinigingsdoek en spetter met koud water om de poriën weer te sluiten.

VIND JOUW FAVORIETE CLEANSING BALM