Geniet van 3 reisproducten voor €20

Superfood Glow Priming Moisturiser 60ml

EUR 50.0

€50,00

Hoeveelheid:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Uitverkocht

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 5.0 / 5 (2 Recensies)
  • 2 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Beste reviews

Laat een recensie achter om andere klanten te helpen met hun aankoop. We horen graag van je!
Laat een recensie achter over het product en ontvang €10 tegoed, dat je kunt gebruiken bij het plaatsen van jouw volgende bestelling. Krediet wordt alleen gecrediteerd als je jouw bestelling via de ELEMIS BE website hebt geplaatst.
Het tegoed wordt aan het einde van de maand op jouw account bijgeschreven. Het maximale bedrag dat kan worden bijgeschreven is €10 per maand. Krediet is 60 dagen geldig.
Waarschuwing: opmerkingen in een andere taal dan in het Nederlands, Engels of Frans, evenals opmerkingen van 1-5 woorden worden niet geaccepteerd.

Waar klantrecensies verwijzen naar cosmetische producten, kunnen de resultaten van klant tot klant verschillen. Klantrecensies zijn onafhankelijk en vertegenwoordigen niet de mening van Elemis.

Super foodddiee

Wat een zalige creme. Mijn huid glimt en blinkt .. geen make up nodig ! Lets shine babes! Ik kan niet meer zonder deze schatje 

Meld misbruik

superfood

ik gebruik het samen met de dagcreme en meng het in mijn handpalm, zo breng je het egaler aan, geeft je huid een mooie egale glans, trekt prima in.

Meld misbruik

Andere klanten kochten ook: