Een cadeau speciaal voor jou bij besteding van €100+* 🎁 *niet in combinatie met andere aanbiedingen

Cleanse and Hydrate A Magnificent Pro-Collagen Tale Set (T.W.V €141)

Geniet van een levendige gloed met deze felbegeerde anti-verouderingsiconen set.

EUR 92.0

Adviesprijs: €115,00

€92,00

Bespaar: €23,00

GRATIS VERZENDING VOOR ALLE BESTELLINGEN BOVEN €45

Hoeveelheid:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Uitverkocht

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.0 / 5 (1 Recensies)
  • 0 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Beste reviews

Laat een recensie achter om andere klanten te helpen met hun aankoop. We horen graag van je!
Laat een recensie achter over het product en ontvang €10 tegoed, dat je kunt gebruiken bij het plaatsen van jouw volgende bestelling. Krediet wordt alleen gecrediteerd als je jouw bestelling via de ELEMIS BE website hebt geplaatst.
Het tegoed wordt aan het einde van de maand op jouw account bijgeschreven. Het maximale bedrag dat kan worden bijgeschreven is €10 per maand. Krediet is 60 dagen geldig.
Waarschuwing: opmerkingen in een andere taal dan in het Nederlands, Engels of Frans, evenals opmerkingen van 1-5 woorden worden niet geaccepteerd.

Waar klantrecensies verwijzen naar cosmetische producten, kunnen de resultaten van klant tot klant verschillen. Klantrecensies zijn onafhankelijk en vertegenwoordigen niet de mening van Elemis.

Superproduct !

Ik gebruik nu al 2 weken de Pro-Collagen Cleansing Balm en de Pro-Collagen Marine Cream en mijn huid is stillaan aan het verbeteren. Je ziet de rimpeltjes minder diep worden en de elasticiteit van mijn huid is enorm verbeterd ! Fijne lijntjes zijn al bijna verdwenen ! De Cleansing Balm verwijdert mijn make-up op een zachte, doeltreffende manier, mijn huid voelt daarna zacht en helemaal niet trekkerig aan. Na het reiningen breng ik de Pro-collagen Marine Cream aan, hierdoor wordt mijn huid onmiddellijk gehydrateert en beschermt gedurende de ganse dag. De cream ruikt heel aangenaam en dringt onmiddellijk goed in mijn huid, de Marine cream is helemaal niet vet of plakkerig : ik kan daarna zonder probleem mijn foundation aanbrengen, Dit zijn 2 producten welke ik zéker nog zal aankopen, ze doen wat ze beloven ! Ik raad ze aan elke vrouw aan, het zijn toppers !