Binnenkort... Pro-Collagen Morning Matrix

Binnenkort beschikbaar...

De gloednieuwe Pro-Collagen Morning Matrix is binnenkort verkrijgbaar bij Elemis.

Meld je hieronder aan om als eerste te weten wanneer deze verkrijgbaar is!

Schrijf je hier in om als eerste te weten wanneer de Pro-Collagen Morning Matrix beschikbaar is...

*Door het invullen van jouw e-mailadres ben je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief en ga je akkoord met het ontvangen van marketing emails en bevestig je dat je akkoord gaat met onze voorwaarden en privacybeleid.


Het wachten is bijna voorbij!

Het wachten is bijna voorbij!


De ultieme nieuwe huidbeschermer - onze Pro-collagen Morning Matrix. Met een krachtige combinatie van Padina Pavonica Ferment, Kurkuma Longa, Microalgen Mix en Japanse Artemisia Capillaris, beschermt de siliconenvrije formule van Pro-Collagen Morning Matrix de huid tegen stressfactoren van buitenaf voor een steviger, verjongd en jeugdig ogend uiterlijk.

Wat zit erin?

Ontdek de ingrediënten in onze nieuwe Pro-Collagen Morning Matrix

Gebruik het samen met onze revolutionaire nachtcrème

Word wakker met een stevigere, gladdere teint met zichtbare veerkracht.

Met een krachtige mix van Padina Pavonica, Chlorella en Wilde Indigo Oligosacchariden creëert de revolutionaire formule van Pro-Collagen Overnight Matrix een beschermende matrix om hydratatie in te sluiten en werkt het de hele nacht door om het natuurlijke evenwicht van de gestreste huid te herstellen. Fijne lijntjes en rimpels worden aanzienlijk verminderd voor een jeugdige, stralende look in de ochtend. Tot slot kan je jouw look perfectioneren met de nieuwe Morning Matrix.

KOOP NU